Nejnovější recenze ze sekce Dětské láhve a učící hrnky
- Kvalitní provedení
- Neprotéká
vnouček 1,5 roku se učí pít z hrnečku,moc se mu líbí,je akorát do ručičky
Spokojenost, trochu teče
Spokojenost. Malá hned na poprvé umí pít a nic neteče
- Hezký design
- Dobře se drží
- Je průhledná a na boku má stupnici v centilitrech, takže člověk má přesný přehled, kolik dítě vypilo
- Lze mýt v myčce
- Velmi těžko se skládá a rozkládá
- Oproti popisu NENÍ NETEKOUCÍ - při vytaženém pítku po převrácení bohužel kape :-(
- dobra cena,všude jinde drazši
- opravdu netece
- dobre se drzi
- dobre se myje
- nasazovani savicky je trochu slozitejsi
Syn ma uz 3. hrnecek tohoto typu. Dokud nerozkouse savicku, opravdu to netece a dobre se mu z nej pije. Jeden hrnecek mu vydrzi tak 3 mesice.
- Neteče
- Dítko si s ním může i hrát
- Učí se pít krásně z hrnečku
- Díky ouškům se krásně drží
- Možná jen ta cena je trochu vyšší, jinak žádnou nevýhodu nemá
Vřele doporučuji, malý mi odmítá dudlíky, flašky, všechno. Díky tomu mi nechtěl pít. Jelikož jsme začaly s příkrmy, tak pití je potřeba. Díky tomuto úžasnému hrnečku, který neteče, začal konečně trochu pít. Dostanu do něj aspoň 50-100ml vody což je obrovský úspěch.
- Pěkně se drží, drzatka hrnečku jsou otočná-dají se nastavit i odstranit. Aby se dítě napilo-pitko s drzadly bylo v jedné rovině, nemusíte nastavovat pitko, ale stačí otočit drzatka.
- Má ventil-nic neteče kolem, dítě musí obsah aktivně nasát. Ventil se dá odstranit, hrneček se dá nastavit na volně průtokový
- Objem tak akorát (pro 6mes.dite)
- Pěkný design
- Pitko je užší a hůře se čistí
Hledala jsem hrneček pro naši 6 měsíční dceru, aby obsah netekl všude kolem, když se napije-takovou zkušenost jsem měla u hrnečku avent první doušky. Aby se dítě napil z tohoto hrnečku, musí aktivně sát, nestačí pouze zmáčknout pitko.
Dcera je kojena, takže sát umí. Dokážu si představit, že s hrníčkem by mohly mít problém děti,které nejsou kojené-aby se napily, je třeba vyvinout celkem velký tah.
Celkové produkt doporučuji, přesně splňuje, co jsem hledala.
Skvělá první láhev pro nejmenší. Dcera si ji pěkně drží. Savička je vyhovující, materiál příjemný. Dobře se udržuje. Doporučuji!
- spokojenost
- Lehce ovladatelne
Skvělí hrneček, moc se líbí mému synovi, ne protika, jsme spokojeni
- Skvělá pomůcka pro malé děti
- 0k
- Hrníček je skvelej
- Nevyleva se
- Levná záležitost
- Tužší otevírání, ale lze si zvyknout
- Perfektní na učení se samostatnému pití, 7 měsíční miminko zvládá pít bez pomoci
Ventil pro nastavení obtížnosti sání je velmi těsný, i když je na max.
- Neprotika
- Dobre se umyva
pro děti bezva nápad, již žádná vylitá voda
- Lehký
- Pěkný
- Krásné barvy
- Vhodný pro děti, bez škodlivých látek
- Dají se dát do sebe
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »