Nejnovější recenze ze sekce Dětské láhve a učící hrnky
Super , akorát větší cena. Max na vodu, čaj bych do toho nedala, aby se nezabarvila.
Super cena , pěkný vzhled
- Moc hezké zpracování
- Neteče
- Pohodlně se drží v ručkách
- Slámka díky "těžítku" umožňuje pohodlně pít ve všech pozicích
- Hůře se čistí
Láhev je super, máme již 3 a všechny bez problémů. Jsou veselé, krásně se dětem drží v rukou. Díky těžítku na konci slámky v láhvi lze vypít veškerý obsah láhve i když dítě láhev různě naklání, což je za mě velké plus. Také je skvělé, že neteče a má praktické zavírání - krytku brčka, které zvládne otevřít i roční dítko. Trošku hůře se čistí, ale lze si poradit, brčko jde rozdělat na jednotlivé části, takže to sice zabere déle času ho vždy důkladně vyčistit, ale není to nemožné.
MAM Hrnek na učení Learn to drink cup 270ml RŮŽOVÁ
Jitka Libichová
Přidáno: 18. listopadu 2024
(naposledy upraveno 18. listopadu 2024)
Zakoupeno v Lékárna AVE
- Opravdu neteče
- dobře se z něj pije
- poměr cena/kvalita
- jde vyměnit slámku se závažím
- potisk se poškozuje i při krátkém vyvaření
- náhradní slámka se závažím se hůř shání
Používáme dlouhodobě, cca od roka. Při sestavování je třeba slámku pořádně vtáhnout otvorem, aby se prstenec kolem ní přicucnul k vrchní části hrnku a tekutina nevytékala. Slámku nejde vyčistit kartáčkem na brčka, takže po čase je potřeba ji vyměnit - škoda, že ne každý e-shop, který prodává celý hrnek, má také náhradní slámku se závažím. Jinak vyvařuji jednou týdně a slámka vydrží celkem dlouho, měním po 2-3 měsících. Potisk na hrnečku by mohl být kvalitnější, tenhle vypadá po vyvaření dost ošuntěle. Ale celkově hrnek dělá parádu a plní svoji funkci velmi dobře.
super
Velká spokojenost
Skvělá údržba, nikde nic neteče, perfektní
- Brčko těsní při zavření
- Design
- Ergonomie
- Při otevření vyteče trocha tektuiny, co byla utěsněna. Ale s tím se musí počítat :)
Pěkný hrníček
Pěkná lahvička
Zboží přišlo poškozené
Supr pro roční děti, lepší než jiné láhve.
Syn z něj nepije. I přes zkušenost s menším netekoucim hrneckem... Asi mu nedochází že se z něj dá pít. Možná kvůli tomu že není průhledný (jako předchozí malý hrníček na který byl zvyklý) za mě tedy nemohu dát lepší hodnocení.
- Silikon
- Opětovně použitelná
- Nejdou tak rychle rozkousat
- Dvře se děten drží
- Umí z něho pít aniž by byli uplně mokří
- Pijí z něj rádi
- Hůř se po mytí sestavuje, pokud člověk netrefí střed, tak teče
- Když s ním děti hodí na zem, doceka dost vody vyteče
- Oproti starší (2 roky) verzi nám víčko přestalo po několika použitích držet na hrnku
- dětem vyhovuje
- Super, kvalitní, funguje jak má, neteče , je to jako hrníček
- Nejlepší zkoušena lahvička
- Super snadné mytí díky rozdelavacimu brčku
- Malá hned pochopila,jak z něj pít
- Neteče
- Velikost akorát,aby ho plný roční dcerka unesla
- Jsem absolutně spokojena a doporučuji všem k vyzkoušení
- Nepotřebuji hledat žádnou jinou variantu
Opravdu neteče takže už žádné vylité pití v autě a malá se z toho naučila okamžitě pít. Krásně se vymývá díky širokému hrdlu