Poradna Philips Avent kouzelný hrneček s držadly a obrázky modrý 200 ml

Autor: | Vloženo: 27.02.2013 000 22:46 | Témata: Poradna Philips Avent kouzelný hrneček s držadly a obrázky modrý 200 ml

Problém se vzduchem

Pokud není ventil (kolečko z průsvitné gumy uvnitř) celý ponořen do tekutiny, dostává se přes něj ven spousta vzduchu, takže dítě pije tekutinu se vzduchem. Hrníček se tedy dá použít jen pokud je úplně plný, jinak by musel být při pití úplně vzhůru nohama, aby byl ventil ponořen. Reklamovala jsem tedy hrníček kvůli netěsnícímu ventilu, reklamace však byla zamítnuta s tím, že je vše v pořádku. Používáme pouze vodu nebo neslazený čaj a hrníček je sestaven správně, neteče, kde by mohla být chyba prosím? Předem děkuji.

  • 28. února 2013 - Oficiální zástupce obchodu Malli.cz

    Dobrý den.
    Ventil (kolečko z průsvitné gumy uvnitř) brání nechtěnému protékání tekutiny z pítka ven. Nápoj tak vytéká jen a pouze, pokud je opravdu v podtlaku vysáván z hrníčku.
    Stačí hrneček naklonit nepatrně více než je vodorovná poloha, aby tekutina (při vyvinutém podtlaku) zcela vyplnila pítko hrnečku a po té není možné, aby se do pítka dostal i vzduch. Samozřejmě za předpokladu, že pítko je na kelímku usazeno v (při pití) v dolní polovině kruhového půdorysu.
    Přeji krásný den.
    MALLI.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • klara

      26. března 2013 - klara

      Děkuji za odpověď. Bohužel ať dělám co dělám, ve ventilu se drží vzduch a ani mně se nepodařilo napít se bez vzduchu, což u dítěte způsobuje plynatost nebo v lepším případě říhání. Reklamace byla zamítnuta, kupovali jsme v Bambuli, na základě dobrých recenzí, ale my rozhodně nedoporučujeme. S jinými značkami problém nemáme.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.